Tarih: 08.06.2021
KIRŞEHİR BELEDİYESİ İŞLETMELERİNE YOĞUN İLGİ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlama ile birlikte hizmetine ara veren Kırşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı Ağalar Konağı, Tenis Cafe ve Hılla Gölü Restaurant yeni dönem ile birlikte Kırşehirli hemşehrilerimize hizmet vermeye başladı.

Yenilenen menüleri, kaliteli hizmet anlayışı ve kısıtlama dönemi içerisinde yenilenen mimarisi ile vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği işletmeler, ilimizdeki yeme-içme kültürüne de farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

Sıcak sulu yemeklerden fast food ürünlerine, ızgara çeşitlerinden tatlı ve içecek çeşitlerine kadar zengin menüsü ile hizmet veren Kırşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı işletmelerde;  Kırşehir’e ait yöresel yemekleri ile Ağalar Konağı, kaliteli fast-food ürünleri ile Tenis Cafe ve zengin ızgara çeşitleri ile Hılla Gölü Restaurant vatandaşlar tarafından özellikle tercih ediliyor.