Tarih: 07.02.2023
KIRŞEHİR BELEDİYESİ, ŞEHİRLERARASI YOL GÜZERGÂHINDAKİ VATANDAŞLARA SICAK ÇORBA İKRAMINDA BULUNDU

Kırşehir Belediyesi, kar koşulları kapsamında anında müdahalede bulunarak araç ve yaya trafiğini rahatlattı

Kırşehir Belediyesi, şehirlerarası yol güzergâhında beklemek zorunda kalan vatandaşlarımıza sıcak çorba ikramında bulundu

Kış mevsiminin başlaması ve havaların soğumasıyla birlikte, haftalar öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 31 Ocak 2022 Salı günü sabah saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte sahada anında müdahalede bulunarak yaya ve araç trafiğini rahatlatmıştı.

Yine aynı şekilde 6 Şubat 2023 tarihinde günün ilk saatlerinde başlayan kuvvetli kar yağışı ve tipi nedeniyle Kırşehir Belediyesi ekipleri yollarda anında tuzlama ve kar küreme çalışması yaparak araç ve yaya trafiğinin aksamadan seyretmesini sağladı.

Tipi şeklinde yağan karın gün boyu devam etmesiyle beraber, Kırşehir-Kayseri yol güzergâhında İnaç’ta meydana gelen kazalar nedeniyle Petlas Kavşağı, İnaç ve Terminal’de uzun süre beklemek zorunda kalan vatandaşlarımıza Kırşehir Belediyesi tarafından gecenin geç saatlerine kadar sıcak çorba ikramında bulunuldu.