Tarih: 25.12.2019
KIRŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN AŞIKPAŞA PAZAR YERİNE DÜZENLEME YAPILDI

Kırşehir Belediyesi tarafından, pazarcı esnafının daha nezih bir ortamda satış yapmaları, düzenli ve kolay bir şekilde tezgâhlarını açmaları ve vatandaşların alışverişlerini rahat ve güvenli bir şekilde yapmaları amacıyla pazar yerinde düzenleme yaptı.


Kırşehir  Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yapmış olduğu açıklamada; “Yapmış olduğumuz düzenleme ile dağınık olan pazar yerini bir arada toplayarak bu sayede pazar yerinin daha düzenli ve tertipli bir hale getirerek vatandaşlarımızın alışverişlerini daha nezih ve güvenli bir ortamda yapmalarını sağlamak adına Aşıkpaşa Mahallesinde bulunan Cumartesi Pazar yerinin düzenlenmesi için çalışmalarımızı başlattık. Yıllardır bakımı yapılmamış kışın çamur ve yazın günü ise tozdan vatandaşlarımız rahat alışveriş yapma imkânı bulamıyorlardı. Belediye olarak Aşıkpaşa Mahallemizde bulunan Cumartesi Pazar yerinin kilit parke yaparak vatandaşlarımızı çamur ve tozdan kurtarmış olduk.


KIRŞEHİR  HALKI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK


Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu  14 mahallenin tamamına hizmet götürmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını hatırlatarak, “Aşıkpaşa mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın cumartesi pazar yerinde alışverişlerini rahat yapma olanağı yoktu. Belediye olarak hemen çalışmalara başlayarak kısa sürede tamamladık. Vatandaşlarımız alışverişlerini sağlıklı bir şekilde yapabilecekler. Biz her şeyin en iyisine layık olan Kırşehir’li vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA