Tarih: 03.01.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ VE TÜM YEREL SEN ARASINDA SDS SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ (SDS) YÜZDE YÜZ ORANINDA BİR ARTIŞLA İMZALANDI

Kırşehir Belediyesi ve Tüm Yerel Sen arasında 2022-2023 yılını kapsayacak şekilde yüzde yüzün üzerinde bir oran artışıyla Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı

Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel Sen) Genel Başkanı Arap Mucur arasında gerçekleştirilen imza töreni 3 Ocak 2022 Pazartesi günü başkanlık makamında gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu sözleşmeyi imzalamasının ardından yaptığı açıklamada, “Ağırlaşan yaşam koşullarının çalışanlarımız üzerindeki etkisini bir nebze olsun rahatlatmak adına ve ayrıca yine Belediye çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını arttırmak için Belediye bütçemizi de dikkate alarak ve ekonomik koşullarımızı zorlayarak bu sözleşmeyi imzalamış bulunuyoruz.

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel Sen) ve Belediyemiz arasında imzalanan sözleşmenin tüm personelimize hayırlı olmasını diliyorum.”