Tarih: 24.07.2024
KIRŞEHİR BELEDİYESİ YOL VE KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Medrese ve Kervansaray Mahallelerindeki yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Yetkililerden bilgi alan Başkanımız Selahattin Ekicioğlu Kırşehir’i daha güzel bir hale getirmek için yol çalışmalarını özenli bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin şehrin muhtelif yerlerinde başlattığı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettirdiği vurgulayan Başkanımız Ekicioğlu, kaldırımların ve yolların modern standartlarda yenilendiğini ifade etti.

Daha önce kent merkezinde yeniledikleri yollarla ilgili çok güzel geri dönüşler aldıklarını dile getiren Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir’e dışardan gelenlerin yollardaki modern gelişimi ve değişimi yakından hissettiğini söyledi.

Başkanımız Ekicioğlu, mahallelerdeki yol yapım çalışmalarını incelemeleri sırasında vatandaşlarla sohbet ederek düşünce, görüş ve önerilerini aldı.