Tarih: 03.07.2023
KONTEYNERLERİN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Kırşehir’in alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla birlikte temizlik açısından da rahat yaşanır bir şehir olması için hiç durmadan çalışan Kırşehir Belediyesi ekipleri, şehrimizin muhtelif yerlerindeki Konteynerlerin temizlik ve yıkama işlemlerini gerçekleştiriyor.

 

       Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz Yerkonlarda dezenfekte, ilaçlama ve yüzey temizliği yaparken Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ise Çöp Konteynerlerinin iç ve dış temizlik çalışmasını yapıyor.

 

İlimizin muhtelif yerlerine Kırşehir Belediyesi tarafından yerleştirilen çevreci, sağlıklı ve güvenli çöp toplama sistemi olan Yerkon ve Konteynerlerin temizlik ve bakım çalışmaları aralıksız sürüyor.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

 

“Göreve geldiğimizden beri, Kırşehir’imizin alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla birlikte temizlik açısından da rahat yaşanır bir şehir olması için hiç durmadan tüm ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bilindiği üzere mevcut işyerlerinin ve yerleşim birimlerinin yoğun olduğu caddelerimizde çöp miktarının fazla olması sebebiyle havaların da ısınması nedeniyle risk oluşmaması için ekiplerimiz temizlik ve ilaçlama işlemlerini sürekli bir şekilde gerçekleştiriyor.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA