Tarih: 05.07.2023
KUŞDİLLİ PELİN YÜKSEL KÜLTÜR VE TAZİYE EVİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

5 Temmuz 2023 Çarşamba günü öğle namazını müteakip, Kırşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Kuşdilli Mahallesi Pelin Yüksel Kültür ve Taziye Evi’nde merhum emekli polis memuru Memduh Kök’ün merhume eşi Saliha Kök’ün taziyesine katılan Belediye Başkanımız Ekicioğlu, başsağlığı dileklerinde bulundu.


Başkanımı Ekicioğlu, mahalle halkının kullanımına sunulan ve Taziye, Düğün, Nişan ve çok amaçlı Kültürel Faaliyetler için kullanıma sunulan Kuşdilli Pelin Yüksel Kültür ve Taziye Evi’nin mahalle halkına ve Kırşehir’e hayırlı olmasını diledi.


     Modern bir kentin olmazsa olmazlarından biri olarak düşündükleri Kültür ve Taziye Evleri kent yaşamı için önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu,


          Biz Kırşehir Belediyesi olarak halkımızın düğün, nişan, sünnet gibi kültürel faaliyetleri ile taziyelerinin kent kimliğini bozan ortamlardan kurtularak, taahhüt ettiğimiz ve yaptığımız Kültür ve Taziye Evlerinde, bilinen adreslerde sıhhatli bir şekilde faydalanmasını planlıyoruz.


          Kültür ve Taziye Evleri olarak verdiğimiz taahhütlerden birini daha Kuşdilli Mahallesi’nde tamamlayarak mahalle halkımızın kullanımına sunduk. Kuşdilli Pelin Yüksel Kültür ve Taziye Evi’nde mahallelilerimizin kültürel faaliyetlerini sürdürebilecekleri; hem cenazelerde Taziye Evi olarak hem de düğünlerde kullanılacak; aynı zamanda çok amaçlı kültürel faaliyetler için de kullanılabilecek bir alanı hazırladık.


           Kültür ve Taziye Evi, mahallemize yakışan bir mekân oldu. Sosyal donatıları, lavabosu, mutfağı, tuvaleti ve salonları modern bir yapıya daha kavuşmuş olduk. Kuşdilli Pelin Yüksel Kültür ve Taziye Evi’nin yapımında destek sunan Faruk Yüksel’e de teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA