Tarih: 06.01.2023
OCAK AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

                    Belediye Meclisi gündemdeki konuları görüşmek üzere 5 Ocak 2023 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Toplantı Salonunda toplandı.


            Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısında; Bir Önceki 01.12.2022 Tarihli Aralık Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunmasını takiben, Denetim Komisyonu Seçimi yapıldı. Yapılan gizli oylama sonucunda Alaattin tatlı, Mehmet duran, Şahap İlker Koca, Abubekir Koçyiğit ve kahraman Demir Denetim Komisyonuna seçildiler.


Denetim Komisyonu seçiminin ardından ise İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi, Plan Bütçe Komisyonunda Alınan Kararların Görüşülmesi, Toplu Taşımada Kullanılmak Üzere Otobüs Alımı İle Damperli Kamyon Alımı İçin İller Bankasından Kredi Çekmeye Başkan Yardımcısı Osman Uçar’a Yetki Verilmesinin Görüşülmesi yapıldı. Sözleşmeli Personele Ödenecek Ücretlerin Belirlenmesi ve Zabıta ve İtfaiye Personeli Maktu Mesai Ücretlerinin Belirlenmesinin ardından oturum sonlandı. 

Plan Bütçe Komisyonunda Alınan Kararların Görüşülmesi kapsamında Belediye halk Otobüslerinin ücretleri de değerlendirildi ve tek binişlik 3,75 TL olan öğrenci bileti 4;00 TL, 4.25 TL olan tam bilet ise 5.50 TL olarak belirlendi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA