Tarih: 19.12.2022
ŞAİR HAYDAR ERÜLEN, “NEŞET İLE GÖNÜL” ADLI SÖYLEŞİDE NEŞET ERTAŞ ÜZERİNE KONUŞTU

Kırşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında şair yazar Haydar Ergülen’i 17 Aralık 2022 Cumartesi günü okurlarıyla buluşturdu.

 

Kırşehir Belediyesi Edebiyat etkinlikleri kapsamında, 17 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 15:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde şair yazar Haydar Ergülen ile, moderatörlüğünü Kırşehir Belediyesi Basın sorumlusu şair - yazar Soner Demirbaş’ın yaptığı “Neşet ile Gönül” konulu bir söyleşi ve imza günü programı gerçekleştirildi.


            17 Aralık 2022 Cumartesi günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde şair yazar Haydar Ergülen ile imza günü ve söyleşi programı gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, göreve geldikleri günden beri Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında projeleri ve çalışmaları hayata geçirdiklerini ifade ederek, kültür sanat alanında da birçok çalışmaya imza attıklarını ifade etti.


Başkanımız Ekicioğlu, “Kitap okuma alışkanlığı ve okuma oranının yüksek olduğu tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizde okurların yayınevleri aracılığıyla kitaplarla ve yazarlarla buluşması noktasında biz de Kırşehir Belediyesi olarak birçok etkinliğe imza attık. 2-14 Aralık 2021 tarihleri arasında yaptığımız ve büyük ilgi gören Kitap Günlerinin ardından bu yıl 13-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Kırşehir Kitap Günleri’nde birbirinden değerli yazarları konuk ederek hemşehrilerimizle buluşturduk.

Bu tür programlara bundan sonra da belirli aralıklarla devam edeceğimizi belirtmek isterim. Şair yazar Haydar Ergülen ile yapılan söyleşiye katılan başta şairimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA