Tarih: 20.03.2023
“SEVGİ BAHÇESİ” ADLI MÜZİKAL ÇOCUK TİYATROSU SAHNELENDİ

17 Mart 2023 Cuma günü de Kırşehir Belediyesi’nin katkılarıyla saat 19:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde Toker Sanat Tiyatrosu tarafından Sevgi Bahçesi adlı Müzikal Çocuk Tiyatrosu sahnelendi.


Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, göreve geldiklerinden bu yana ilimizin kültür sanat alanında gelişimi noktasında birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, yaşamın bir parçası ve aynası olan Tiyatro oyunlarıyla da hemşehrilerimizi buluşturmaya devam ettiklerini söyledi. Başkanımız Ekicioğlu, “Tiyatro yaşamın bir parçasıdır ve hayatı değiştirir.” diyerek şunları söyledi:


 “Yaşamın içindeki acılar, sevinçler, kimi zaman güldüren, kimi zaman ise düşündüren olaylar, sanatçılar tarafından sahnede canlandırılır. İnsan kendini tiyatroda yeniden yaşar. Bir eğitim görevi üstlenen tiyatro, aynı zamanda düşünmemize de vesile olur. Biz, Kırşehir Belediyesi olarak gerek yetişkinler için gerekse de çocuklarımız için hiç ara vermeden tiyatro oyunlarını sahnelemeye bundan sonra da devam edeceğiz.


Kırşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 17 Mart 2023 Cuma günü saat 19:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde Toker Sanat Tiyatrosu tarafından Sevgi Bahçesi adlı Müzikal Çocuk Tiyatrosu yoğun bir katılımla sahnelendi.

Oyunun hazırlanmasında ve sunumunda tüm emeği geçenleri kutluyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA