Tarih: 06.07.2023
YAĞMUR SUYU HATTINDAKİ 400’LÜK ESKİ BORULAR 1000’LİK BORULARLA İLE DEĞİŞTİRİLDİ

Selgah Deresi’nden Kılıçlı Köprüsü’ne bağlantı noktasında yağmur suyu hattındaki boruları değiştirildi

Kırşehir Belediyesi, şehrin farklı noktalarındaki çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yapılaşmanın az olduğu bölgelerdeki sıcak asfalt, sathi kaplama, kaldırım, kilitli parke ve peyzaj çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu da amaçlarının Kırşehir’de yaşayan herkesin hizmetlerden eşit bir şekilde faydalanmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanımız Ekicioğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin Hacı Bektaş-ı Veli Bulvarı Selgah Deresi’nden Kılıçlı Köprüsü’ne bağlantı noktasında yağmur suyu hattıyla ilgili çalışmalarının da yapıldığını belirterek; “Hacı Bektaş-ı Veli Bulvarı Selgah Deresi’nden Kılıçlı Köprüsü’ne bağlantı noktasında yağmur suyu hattındaki 400’lük eski boruların çapını büyüterek 1000’lik boru ile değiştiriyoruz. Altyapı çalışması tamamlanır tamamlanmaz üstyapı çalışmalarına da hızlı bir başlayacağız. Amacımız Kırşehirli hemşehrilerimizin daha modern ve alt yapı ile üst yapısı da güçlendirilmiş bir şehirde yaşamalarını sağlamaktır.” ifadelerini kullandı.