Tarih: 24.08.2023
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 101. YILINDA KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN LEMAN SAM KONSERİ

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: CUMHURİYETE VE CUMHURİYET DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKARAK ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR ÜLKE BİRAKACAĞIZ!

 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yılı nedeniyle Kırşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 20.00'da Cacabey Meydanı'nda ücretsiz Leman Sam Konseri verilecek.

 

 

Başkanımız Ekicioğlu, Cacabey Meydanı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yılı olarak adlandırılan Kırşehir Belediyesi tarafından organize edildi ve Cacabey Meydanı'nın hemşehrilerimiz tarafından doldurulacağı inandığı Leman Sam Konseri için bir çağrıda bulunuldu.

 

 Başkanımız Ekicioğlu, açıklamada ayrıntıları ifade etti:

 

            “ Sevgili Kırşehirliler, 30 Ağustos Zafer Bayramı sayesinde Kırşehir Cacabey Meydanı tarihi günlerinden birini daha yaşamaya hazırlanıyoruz. Zafere sahip olan halkımız her şeyin en güzeline layık.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesi Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Leman Sam Konseri Cacabey Meydanı'nda ücretsiz olarak yapıldı.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yıl dönümünü hep birlikte kutlayacak olmamızın büyük gururunu yaşayacağız. 30 Ağustos Türkiye Cumhuriyeti'nin 101 yıl önceki önemli aşamalarından birisi ve biz de Cumhuriyetimizi Atamızdan satış şekliyle gelecek kuşaklara teslim edilir.

 

101. Yıl coşkumuzu Kırşehir Belediyesi olarak siz değerli hemşehrilerimiz için düzenlediğimiz Leman Sam konseriyle hep birlikte yaşıyoruz.

 

        30 Ağustos 2023 çarşamba günü saat 20:00'da değerli sanatçımız Leman Sam Cacabey Meydanı'nda bizlerle olacak. Hatırlanacağı yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yıldönümündeki sevgili Nurdan İpek ve Ender Balkır bizlerle olmuştu.

 

 Türkiye'de UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına Müzik alanında dahil olan ilk ve tek iliz. Biz de Kırşehir Belediyesi olarak böylesi anlamlı günlerde Müzik alanında yaratma farkya devam ediyoruz.

 

30 Ağustos’ta Cacabey Meydanı’nda ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz Leman Sam konserine tüm hemşehrilerimizi bekliyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA