Tarih: 03.06.2024
AİLE YAŞAM MERKEZİ KURSİYERLERİNİN YILSONU KONSERİ BEĞENİ TOPLADI
             Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’nde Gitar, Piyano, Bağlama, Klarnet, Keman, Bale ve Jimnastik kursu alan öğrenciler sunumlarını yaptı.
 
            Kırşehir Belediyesi’nin Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile organize ettiği Aile Yaşam Merkezi Yıl Sonu Gösterisi, 31 Mayıs 2024 Cuma günü saat 19.30’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde yapıldı. 
 
        Eğitimciler Yeliz Baş, Muhammet Ertek, Uğurcan Garip, Yasin Akdağ ve Dilara Çakır tarafından hazırlanan programda kurs alan öğrenciler sunumlarını gerçekleştirdiler.
 
            Yılsonu Gösterisi’ne katılan Belediye Başkan Vekilimiz Sueda Şahin, yaptığı konuşmasında; “Kırşehir Belediyesi olarak, göreve geldiğimizden beri ilimizin her alanda gelişimi noktasında kültür sanat içerikli programlar ve projeleri de hazırlayarak hayata geçirmeye devam ediyoruz.
 
            Belediye’miz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Aile Yaşam Merkezi’mizin yılsonu etkinlikleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile organize ettiği Konser ve Gösteride, kurs alan öğrencilerimiz edindikleri tecrübelerini bu konser ve gösteride hemşehrilerimizin beğenisine sundular.
 
            Böylesine anlamlı sanatsal organizasyonları hayata geçirmiş olmak  hem Belediyemiz için hem de Kırşehir’imiz için gurur kaynağı. Programın hazırlanmasında tüm emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA