Tarih: 29.01.2024
BAĞBAŞI AİLE YAŞAM MERKEZİ KIŞ DÖNEMİ KURS KAYITLARI BAŞLADI

29 Ocak’ta başlayan Kırşehir Belediyesi Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi Kış Dönemi Kurs başvuruları, 2 Şubat’a kadar devem edecek

 

Kırşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yaptığımız Kent Park Kış Dönemi Kurs kayıtlarımız 8 Ocak’ta başlamış, 12 Ocak 2024 tarihinde sona eren yeni kurs başvurularının ardından, kurslar 15 Ocak 2024 Pazartesi günü başlamıştı.

 

Açıldığı günden beri yoğun ilgi gören Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi de kurslarına ara vermeden devem ediyor.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Kırşehir'de yaşayan ve okuyan gençlerimiz, kadınlar ve çocuklar için kültürel, sanatsal ve sosyal gelişiminin desteklendiği; farklı alanlardaki kurslarla her kesime hitap eden kurslarımız hız kesmeden devam ediyor.” diyerek şunları ifade etti:

 

“Belediyemiz tarafından açılan kurslar, önceki dönemlerde de olduğu gibi Kırşehirli hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi görüyor. Kurslarla Kırşehir’de sosyal hayata zenginlik katarak farklılık da yaratmak hedefleniyor. Kırşehir’in çağdaş bir şehir olma yolunda önemli adımlarından biri olarak gördüğümüz “Sosyal Belediyecilik’ anlayışımızın en güzel örneklerinden biri de kuşkusuz bu ve buna benzer kurs merkezlerimizdir.


            Kırşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Kırşehir Belediyesi Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi Kış Dönemi kurslarımızda El Sanatları branşlarında Örgü, Punch, Tokat Tahta Baskı, Makrome, İğne Oyası, Kanaviçe, Tel Kırma, Amigurumi, Ev Tekstili, Kadın Giysileri Dikimi, Takı Tasarımı, Ahşap Boyama, Dekoratif Ev Aksesuarları, Hediyelik Eşya Yapımı, Sepet Örücülüğü, Kağıt Rölyef, Kuaförlük. Müzik alanında; Bağlama, Keman, Piyano, Klarnet. Kişisel Gelişim alanında; Kuran-ı Kerim, Çocuk Gelişimi, İngilizce, Diksiyon, Satranç. Görsel Sanatlarda; Yağlı Boya Resim, Karakalem ve Spor branşında Pilates, Reformer Pilates, Step, Aerobik, Zumba, Bale, Jimnastik Kurslarımız yer alacak.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA