Tarih: 11.06.2024
BAĞBAŞI AYM YILSONU KARMA SERGİSİ AÇILDI
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, BAĞBAŞI AİLE YAŞAM MERKEZİ YILSONU KARMA SERGİSİNİN AÇILIŞINA KATILDI
 
       11 Haziran 2024 Salı günü saat 11.00’da Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi’ndeki Yılsonu Karma Sergisinin Açılışına, Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ile birlikte Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, Kırşehir TSO Başkanı Mustafa Yılmaz, Belediye Meclisi başkan Vekilimiz Mehtap Karaburçak Tuzcu ve çok sayıda hemşehrimizn katıldığı gözlendi.

Açılış öncesi bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Ekicioğlu, “Geçen yıl açılışını yaptığımız Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi’nde çok güzel işlere imza atıyoruz. Mahallelerimizde Kreşler, Kurslar açmak bizim Kırşehir Belediyesi olarak asli görevlerimiz arasında yer alıyor. Bu bağlamda Yaz Okulları da yerel yönetimlerin önemsemesi gereken bir şey. Yapılan çalışmalarda Köy Enstitülerinin model alınması da bir o kadar önemli. 

       Çocuklarımızı ekranlardan ve AVM’lerden uzaklaştırıp yaz kurslarına yönlendirmemiz gerekir ve biz de bunu gerçekleştiriyoruzBağbaşı Mahallesi bugün her alanda sosyal ve kültürel anlamda değişti ve kent kimliğine kavuştu.

        Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi’ndeki Yılsonu Karma Sergisinin hazırlanmasında emeği bulunan öğretmenlerimize ve Bağbaşılı hemşehrilerime de teşekkür ediyorum.” dedi.

        Konuşmanın ardından Kurs Öğretmenlerine plaketleri verildi.


Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA