Tarih: 02.11.2022
BAĞBAŞI MAHALLESİ PAZAR YERİ HİZMETE AÇILDI

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: BAĞBAŞI PAZAR YERİ PROJEMİZİ HAYATA GEÇİREREK HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK; HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN!

 

            Bağbaşı Mahallesi TOKİ Konutları yanında hizmete sunulan Pazar Yerinin hemşehrilerimize hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 

            Bağbaşı Mahallesi TOKİ Konutları yanında hazırlamış olduğumuz Pazar Yerimiz, 1 Kasım 2022 Salı günü itibarı ile halkımızın hizmetine açıldı. Bağbaşı Pazar Yeri Salı günleri, gün boyu halkımıza hizmet verecek.

 

            Pazar Yerimizde, çevrede yetişen organik ürünlerin de sergilenebilmesi ve tüketiciler ile daha kolay buluşması sağlanacak. Bölgedeki halkımızın Pazar ihtiyacının yerinde çözülmesi ile mevcut Pazar Yerinin yoğunluğunun azaltılmasına da olanak sağlanacak.

 

Son yıllarda akaryakıt, elektrik, doğal gaz ve gıda maddelerine gelen zamlar nedeniyle halkımızın büyük bir geçim sıkıntısı yaşadığına hepimiz şahit oluyoruz. Her geçen gün gün birçok ürüne gelen fahiş zamlar ne yazık ki halkın alım gücünü günden güne düşürürken esnafımızın da sıkıntısı giderek katlanıyor.

 

 Bu noktada halkımızın faydalanabileceği Pazar Yerlerinin de önemi artıyor. Biz de Kırşehir Belediyesi olarak, Bağbaşı Mahallesinde halkımızın hizmetine sunduğumuz Pazar yeri ile hem Pazarcı Esnafımıza hem de bölge sakinlerine yeni bir alternatif alan yaratmış olduk.

 

Temennimiz yaşanan sıkıntıların bir an evvel son bulması ve gerek esnafımızın gerekse de hemşehrilerimizin geçim sıkıntılarının son bulması noktasında merkezi anlamda gerekli önlemlerin alınarak ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların bir an önce son bulmasıdır. 

Bağbaşı Mahallesi Pazar Yerimiz Kırşehir’e hayırlı olsun.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA