Tarih: 23.07.2021
BAŞKAN EKİCİOĞLU: BASIN, DEMOKRASİMİZİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR!

BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI YAYINLADI

 

 

24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olarak, bireylerin haber alma, bilgilenme ve öğrenme haklarının en başında “basın” gelmektedir. Basının, doğru ve tarafsız haber vermek, olaylar ile ilgili toplumu aydınlatmak, yaşanan olumsuzlukları sorgulayarak kamu yararını ilgilendiren konularda kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri vardır.  

Basın emekçilerimiz gece, gündüz, yaz, kış demeden her türlü zor şartta görevlerini yapmakta, toplumdaki çok sesliliğin ve düşünce özgürlüğünün gelişmesine ve korunmasına çok önemli katkı sunmaktadırlar.

Basın mensuplarımız üstlendiği bu önemli görevler ile birlikte toplum ile devlet arasında köprü olarak 4. kuvvet rolü üstlenmektedir.

Türk basınında sansürün kaldırılışının yıl dönümünde, basın meslek ilkelerinden asla taviz vermeden, görev ve sorumlulukları ile kamu görevi yapma hassasiyeti gösteren bütün basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, bu doğrultuda faaliyet gösteren ilimiz basın emekçilerine başarılar diliyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA