Tarih: 26.05.2021
BAŞKAN EKİCİOĞLU’NDAN KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’A ZİYARET

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Sakaryaspor ile oynadığı Paly-Off Yarı Final rövanş maçı sonrası Kırşehir’e dönen Kırşehir Belediyespor ekibini Güneykent Tesisleri’nde ziyaret ederek furbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Bilindiği gibi Kırşehir Belediyespor ile Sakaryaspor arasında Kırşehir’de oynanan ve golsüz berabere biten ilk maçta tribünlere çok sınırlı sayıda seyirci alınmasına rağmen Sakarya’da oynanan rövanş maçında tribünde yüzlerce Sakaryaspor taraftarının olması büyük bir tepki ile karşılanmıştı. Maç sonrası sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Başkan Ekicioğlu: ‘’Tarihinde ilk kez böylesine bir başarıyı göğüsleyen Kırşehir Belediyesporumuz’un futbolcularını, teknik heyetini, yönetimini ve bu takımı yürekten destekleyen taraftarımızı kutluyorum. Maalesef ki; futbola birtakım lobiler tarafından yön verilmesini de üzülerek karşıladığımı belirtmek istiyorum.’’ dedi.

Sakaryaspor maçı sonrası ilimize dönen Kırşehir Belediyespor ekibini Güneykent Tesisleri’nde ziyaret eden Başkan Ekicioğlu, Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ile görüştü. Burada açıklama yapan Ekicioğlu: ’’Kısıtlı imkanlara rağmen, her türlü engellemelere ve olumsuzluklara rağmen bizlere Yarı Final heyecanını yaşattınız. Final oynayacağımıza ve 1. Lige yükseleceğimize dair umudumuzu sizler yeşerttiniz. Birtakım lobiler tarafından futbola ne yazık ki saha dışından yön verilmesini üzülerek karşıladığımı belirtmek isterim. Futbolcusundan, teknik heyetine, yöneticisinden taraftarına kadar Kırşehir Belediyespor olarak bir tarih yazılmıştır, hepinizle gurur duyuyorum.’’ dedi.  

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA