Tarih: 22.05.2020
BAŞKAN EKİCİOĞLU’NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Ekicioğlu, Toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin, barış ve huzurun egemen olduğu Bayramlar, yaşadığımız zor günleri bir nebzede olsa unutturmakta, umudu yeşertmektedir. Toplumca yaşadığımız acılarımızın, kırgınlıklarımızın ve düşmanlıklarımızın son bulması için hepimize bir nebze de olsa umut vermektedir. 

 

Ancak bu Ramazan Bayramı’nı buruk bir şekilde idrak ediyor; Dünyamız’ı ve Ülkemiz’i esir alan Coronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sevdiklerimizden ayrı bir şekilde evlerimizde geçiriyoruz. 

 

Ancak şunu da çok iyi biliyoruz ki; birlik ve beraberlik içerisinde, hijyen ve sosyal mesafe kuralları konularındaki hassasiyetimizi esnetmeden sağlıklı ve güzel günlere kavuşacağımıza umudum tamdır.

 

Bayramlar; aynı zamanda, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice günler ve Bayram’lar diliyorum.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA