Tarih: 14.09.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, AHİ ESNAFI MESLEKİ DAYANIŞMA GECESİNE KATILDI

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: AHİLİK FELSEFESİNİN BİRLİK VE DAYANIŞMA RUHUNUN GELECEK KUŞAKLARIMIZA AKTARILMASI ÇOK ÖNEMLİ BİR UNSURDUR

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 13 Eylül 2022 Salı günü milletvekilimiz Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç ve İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen ile birlikte, 35. Ahilik Haftası ve 58. Esnaf Bayramı kapsamında, Konfeksiyoncular ve Kunduracılar Odası'nın 23. Geleneksel Mesleki Dayanışma Gecesi ve Yemeğinde Ahi esnaflarıyla bir araya geldi.


Başkanımız Ekicioğlu, Konfeksiyoncular ve Kunduracılar Odası'nın 23. Geleneksel Mesleki Dayanışma Gecesi ve Yemeğinde yaptığı konuşmasında Ahilik Felsefesinin birlik ve dayanışma ruhunun gelecek kuşaklarımıza aktarılmasını önemini vurgulayarak şunları ifade etti:


“Ahilik Felsefesinin Anadolu’nun ortasında birçok medeniyete beşiklik yapmış olan Kırşehir’imizin tarihsel ve kültürel olarak ne kadar önemli bir yeri olduğunu gösteriyor.

Ahilik Felsefesinin, öğretilerinin ve kültürünün yaşatılarak gelecek kuşaklarımıza aktarılması doğrultusunda, içerisinde bulunduğumuz ve kutlamakta olduğumuz 58. Esnaf Bayramı ve 35. Ahilik Haftası'nın tüm Ahi Esnafımıza, Kırşehirli hemşehrilerimize ve bütün yurttaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA