Tarih: 03.08.2021
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Başkanımız Ekicioğlu, Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır’ı, Kırşehirliler Vakfı Başkanı Sevilay Aslan’ı ve Koru Hastanesi Genel Müdürü eski Vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir milletvekilimiz Dr. Metin İlhan’la birlikte sırasıyla Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır’ı, Kırşehirliler Vakfı Başkanı Sevilay Aslan’ı ve Koru Hastanesi Genel Müdürü eski Vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

İlimizin yetiştirdiği isimlerin ülkenin farklı kurumlarında bulunmalarının önemine değinen Başkanımız Ekicioğlu;“Kırşehir’de doğup büyümüş, ilk ve orta öğrenimini Kırşehir’de tamamlamış sayısız ismin bugün ülkemizin farklı ilerinde ve kurumlarında görev almalarını Kırşehir açısından çok önemsiyoruz.

İlimizin farklı platformlarda tanıtımı açısından da önem taşıyan bu temsilin merkezi anlamda Kırşehir’e yapılacak olan yatırım ve tanıtım faaliyetlerinde etkin olması gerektiğini düşünüyorum.

Bu kapsamda Kırşehir milletvekilimiz Sayın Metin İlhan’la birlikte Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır’ı, Kırşehirliler Vakfı Başkanı Sevilay Aslan’ı ve Koru Hastanesi Genel Müdürü eski vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz sırasında Kırşehir’de yaptığımız çalışmalarla ilgili paylaşımda bulunurken kendilerine de görevlerinde başarılar diledik.

Kırşehir’in tanıtımı ve temsiliyeti noktasında bu tür buluşmaların ve istişarelerin Kırşehir açısından sürdürülmesinin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA