Tarih: 27.03.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, BAĞBAŞI MAHALLESİ HALKIYLA BULUŞTU

26 Mart 2024 Salı günü Bağbaşı Mahallesi Muharrem Ertaş Kültürevi'ndeki İftar programına katılan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, saat 21.00’da da Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi önünde mahalle halkıyla buluşarak 5 yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları anlattı.

 

CHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tekin ve milletvekilimiz Metin İlhan ile birlikte mahalle mahalle halkına yapmış oldukları çalışmaları anlatan başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak tüm mahallelere eşit oranda hizmet verdiklerini ve bundan sonra da hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Bağbaşı Mahallesine yapılan yol, kaldırım, peyzaj düzenlemelerine de değinen Başkanımız Ekicioğlu, Muharrem Ertaş Kültürevi ve Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi’nin de hizmet vermeye başlamasıyla birlikte büyük bir hizmeti hem mahalle halkına hem de Kırşehir’e kazandırmış olduklarının altını çizdi.

 

Göreve geldiği günden beri ortak akılla Kırşehir’in sorunlarını yerinde tespit ederek hemşehrilerimizle birlikte çözüm ürettiklerini ifade eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, bundan sonra da halkla birlikte görüş alış verişinde bulunarak birlikte projeler üreteceklerini söyledi.

 

Belediyenin zaten yapması gereken asli görevleriyle birlikte, sosyal belediyecilik anlayışının gereği olan plan ve programları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini belirten Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir’i Anadolu’nun ortasında parlayan bir yıldız yaptıklarını ve hayata geçirmiş oldukları projelerle tüm ülkeye örnek bir şehir ve Belediye olduklarının altını çizdi.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA