Tarih: 11.01.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: ÇAĞDAŞ MEDENİYETLER SEVİYESİNE ERİŞEBİLMEMİZİN TEK YOLUNUN BİLİMSEL EĞİTİMDEN GEÇTİĞİNİN BİLİNCİNDEYİZ!

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, okul ziyaretleri kapsamında 11 Ocak 2022 Salı günü sırasıyla Gülşehri ilkokulu, TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahi Evran Anadolu Lisesi ve Fatma Muzaffer Mermer Anadolu Teknik Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi.

 

 Park ve Bahçeler Müdürümüz Ahmet Karaman ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Cumhur Uzun’la birlikte ilimizde bulunan okul ziyaretlerini sürdüren Başkanımız Ekicioğlu, okulların sorunlarını yöneticileriyle istişare ederken eğitim durumuyla ilgili de görüş alış verişinde bulunuyor.

 

Başkanımız Ekicioğlu ziyaretleri sırasında geleceğimizin güvencesi olan öğrencilerimizle sohbet ederken, öğrencileri özellikle bilimsel becerilerini geliştirmeleri noktasında “icat çıkarmaya” teşvik ediyor.

 

Ziyaretler kapsamında öğretmen ve idarecilerle de eğitimin genel durumu, öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaç ve beklentileri ve okullarımızın fiziki durumlarıyla görüş alış verişinde bulunan Başkanımız Ekicioğlu, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz okullarımızın şehrimiz ve ülkemiz açısından önemini vurgulayarak, ülkenin büyümesi ve kalkınmasının yolunun eğitimden geçtiğini belirtti.

 

Başkanımız Ekicioğlu, “Kırşehir Belediyesi olarak her zaman eğitimin sorunlarının çözümü noktasında üzerimize ne düşüyorsa yaptık. Gelinen eğitimin önemi daha da artmıştır. Pandemi sürecinin de eklenmesiyle oluşan bilgi açığını kapatmak için çalışmalar yapılmalıdır.

 

Çağdaş medeniyetler seviyesine erişebilmemizin tek yolunun bilimsel eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman okullarımızın sorunlarının çözümü noktasında katkı sunmaya ve eğitim paydaşlarıyla bulaşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA