Tarih: 07.08.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Kırşehir Belediyesi asfalt, kaldırım, yol, kilitli parke ve peyzaj çalışmaları şehrin farklı noktalarında aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, göreve geldiklerinden beri söz vermiş oldukları projeleri hayata geçirirken şehrin farklı mahalle, sokak ve caddelerinde de altyapısı tamamlanan yerlerde üstyapı çalışmalarını çok kısa bir sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına sunduklarını ifade etti.

Başkanımız Ekicioğlu, Kayabaşı Mahallesi Kadıhanı Caddesi’ndeki kısa bir sürede tamamlandıktan sonra yeni görünümüne kavuşan Caddenin kullanıma açıldığını söyledi. Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Bayram Altuntaş ile birlikte, esnaf ziyaretinde bulunarak yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkanımız Ekicioğlu, sosyal medya hesaplarından eleştiri ve önerilerini sunan hemşehrilerimizi de ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunup, kentin yönetimine katkı sağlayan hemşehrilerimize teşekkür etti.