Tarih: 08.11.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, ÇEVRE DÜZENLEMESİ ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Belediye Meclis Üyesi Turgut Bedir ile birlikte, Bahçelievler Mahallesi Kılıçözü Sanayi Sitesi'ndeki Hızarcılar mevkiinde yapımı devam eden Sanat Okulu'nun çevre düzenlemesiyle ilgili incelemede bulundu.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, göreve geldiği günden beri, Kırşehir’in hem altyapı hem de üstyapı çalışmalarına ağırlık vererek ilimizin daha çağdaş ve modern bir il olması için tüm ekibiyle birlikte aralıksız çalışmalara devam ediyor.

 

            Kırşehir Belediyesi’nin ilimizin her noktasında gerek yol ve kaldırım gerekse de yeşil alan ve park çalışmasını yürüttüğünü belirten Başkanımız Ekicioğlu, daha önce hizmet almamış; 40 yıldır hizmet görmemiş mahallelerimize de hizmet götürerek çalıştıklarını belirtti.  

 

Başkanımız Ekicioğlu, önceki gün de Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Belediye Meclis Üyesi Turgut Bedir ile birlikte, Bahçelievler Mahallesi Kılıçözü Sanayi Sitesi'ndeki Hızarcılar mevkiinde yapımı devam eden Sanat Okulu'nun çevre düzenlemesiyle ilgili incelemede bulundu. 

Başkanımız Ekicioğlu, Sanat Okulu'nun çevre düzenlemesi çalışmasını yerinde incelemesinin ardından da Bahçelievler muhtarı Dursun Yılmaz eşliğinde mahalle sakinlerimizle görüş alış verişinde bulunarak okul çağındaki çocuklarımıza da okumaları için kitap hediye etti.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA