Tarih: 22.03.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, GENÇLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Belediye Gençlik Merkezi’ndeki (BEGEM) gençlerimizle ve öğretmenlerle Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'ndeki İftar programında bir araya geldi.

 

Göreve geldiği günden beri gençler için hayata geçirdiği projelere özellikle önem veren Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, geleceğimizin teminatı olan gençlerin ülke yönetiminde önemli bir faktör olduğunu dile getirerek, Kırşehir Belediye Meclisi’ne genç adayların talip olmasını ise Kırşehir için bir kazanım ve ayrıca Türkiye’ye de örnek olduğunu dile getirdi.

 

            21 Mart 2024 Perşembe günü, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'ndeki İftar programında milletvekilimiz Metin İlhan’la birlikte, gençlerle bir buluşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in Anadolu’nun ortasında parlayan bir yıldız olarak dikkat çekmesinde gençlerin büyük rolü bulunduğuna dikkat çekti.

 

           Eğitimde fırsat eşitliğinin önemine vurgu yapan Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerin istek ve beklentileri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

 

Ülkeyi aydınlık günlere ulaştırmada en yeni, en dinamik unsurların gençler olduğuna vurgu yapan Başkanımız Ekicioğlu, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da siz gençlerimizle birlikte karar alıp birlikte uygulayacağımız projelerimiz olacak. Biz biliyoruz ki en akılcı projeler siz gençlerden çıkar. Gençliğin; öğrencisiyle, çalışanıyla söz sahibi olmasını istiyoruz. Yaşamak istediğimiz geleceğimizi hiç kuşkunuz olmasın sizlerle birlikte kuracağız.

 

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacağız. Eğitimin her kademesiyle paralı hale geldiği son yıllarda, parası olmayana umut yaratma arzusunda bir ülke yaratacağız. Yeterli ve nitelikli eğitim almak her gencin en doğal hakkıdır.” dedi.

 

Başkanımız Ekicioğlu, Belediye Gençlik Merkezi’ndeki ücretsiz kurslarda eğitim alan öğrencilere ve onların başarısına katkı sunan öğretmenlere de teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA