Tarih: 25.03.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, HALKLA BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR

        Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, göreve geldiği günden beri ortak akılla Kırşehir’in sorunlarını yerinde tespit ederek hemşehrilerimizle birlikte çözüm üretmeye devam ediyor.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, hafta sonu dernek, sendika, STK ve mahalle halkıyla buluşmaya devam etti.

 

23 Mart 2024 Cumartesi günü sırasıyla Eğitim-Sen Kırşehir Şubesi'ni, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni, Türk Ocağı Kırşehir Şubesi'ni, Anadolu Gençlik Derneği'ni ve Öğretmenevi Lokali’ni ziyaret eden Başkanımız Ekicioğlu, göreve geldikten sonra 5 yılda yapmış oldukları çalışmaları da paylaştı. Başkanımız Ekicioğlu, ziyaretleri kapsamında görüş ve önerileri de alarak ortak akıl yürütmenin önemini vurguladı.

 

Aynı gün akşamı Kayabaşı Mahallesi'ndeki hemşehrilerimizle İftar programında buluşan başkanımız Ekicioğlu, İftarı verenlere de teşekkür etti ve İftar sonrası mahalle halkıyla buluşarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkanımız ziyaret programı kapsamında geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi de sık sık ziyaret ederek görüş ve önerilerini almaya devam etti.

 

24 Mart 2024 Pazar günü ise Hayvan Pazarı'nı ziyaret eden başkanımız Ekicioğlu Pazar esnafımızla buluşarak hayırlı kazançlar diledi.

 

Başkanımız Ekicioğlu, Yenice Mahallesi, Dalakçılı ve civar köylüleri ile Dulkadirli Köyleri Derneği'ndeki hemşehrilerimizle buluşarak yapmış oldukları ve yapacak oldukları proje ve çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA