Tarih: 06.01.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, HİZMETE AÇILAN EMEKLİLER LOKALİ’Nİ ZİYARET ETTİ

            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Emekliler Lokali projemizi tamamladık ve hizmete açtık, Kırşehir’imize hayırlı olsun!

 

            Kırşehir Belediyesi, esnafımızın ve emekli vatandaşlarımızın zaman geçirebilecekleri bir mekânı daha hazırlayarak halkımızın hizmetine sundu.

 

         Proje ile çarşı merkezine inen emekli vatandaşlarımızın ve merkezdeki esnafımızın güncel olaylardan haberdar olacakları gazete, dergi, internet hizmeti, sohbet- söyleşi ortamı ile sosyal etkiletişimin sağlanacağı bir mekân tasarlandı.

 

            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Çarşı Camii yanında faaliyete geçen Emekliler Lokali’ni ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet etti. Kırşehir Belediyesi olarak daha önceden söz verdikleri bir projeyi daha hayata geçirdiklerini ifade eden Başkanımız Ekicioğlu, şunları söyledi:


           “Projelerimizden birisi de Emekliler Lokali idi ve söz verdiğimiz gibi onu da hayata geçirdik. Söz konusu bölge Belediyenin hissesi olan dükkânlardı, buraları istimlak ettik ve Emekliler Lokali’ni şehrin merkezinde; konforlu, kışın sıcak ve yazın da serin bir şekilde emeklilerimizin ve yaşlılarımızın kullanacağı bir mekân olarak hayata geçirdik.


         Emekliler Lokali’mizin yapımında tüm emeği geçenlere, herkese teşekkür ediyoruz. Bizim için önemli olan hemşerilerimizin beklentileridir. Vatandaşlarımız ve emeklilerimiz de bu konuda memnun olduklarını söylediler.

            Bundan sonra da diğer semtlerde mümkün oldukça buna benzer, emeklilerimizin dinleneceği ucuz kaliteli ve hijyenik bir ortamı hep birlikte sunacağız. Projemizin bir tanesi daha hayata geçmiş oldu; Kırşehir’imize hayırlı olsun.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA