Tarih: 19.07.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, İBB BAŞKANI İMAMOĞLU İLE BİRLİKTE KİPTAŞ MİHMANDAR TESLİM TÖRENİNE KATILDI


Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılımıyla Hacıbektaş’ın kentleşme modeline katkı sunan vizyon projesi KİPTAŞ MİHMANDAR'ın teslim törenine katıldı.

 

            19 Temmuz 2024 Cuma günü Hacıbektaş ilçesinde gerçekleştirilen KİPTAŞ MİHMANDAR teslim Töreninde bir konuşma gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Belediye başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na da kendilerini bu törende yalnız bırakmamasından dolayı teşekkür ederek kürsüye davet etti. Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, konuşmasında “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na bölgemize verdiği önemden dolayı teşekkür ediyorum. Altyapısı tamamlanmış anca üst yapısı eksik olan bir ilçe olan Hacıbektaş’a bu konuda Sayın Başkanımız el attı, biz de yol, kaldırım ve park konuşunda katkı sunmaya çalıştık. Yaşanabilir bir Hacıbektaş yaratılmasında Sayın başkanımızın büyük emeği var, teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde de hep birlikte Hacıbektaş’ı temsil ettiği makama layık olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun öncülüğünde bunları gerçekleştireceğiz. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

 

            Başkanımız Ekicioğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda da “Adını gelen misafiri geri çevirmemek, onu kutsal bir vazife gibi görüp sevgi ve hoşgörü çatısı altında ağırlanmasıyla hep o dillerde olan Anadolu misafirperverliğinden alan KİPTAŞ MİHMANDAR Hacıbektaş ilçemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA