Tarih: 10.06.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, KIR-KÖY KAMPÜSÜ İLE MESİRE VE PİKNİK ALANINI İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Anadolu'ya örnek, ödüllü bir proje olarak gerçekleştirdikleri Kır-Köy Kampüs alanı ile hemen yanındaki Mesire ve Piknik alanını inceledi.

 

Kır-Köy ve Piknik Alanına hafta sonları CacabeyMeydanı’ndan 10:00-15:00 saatleri arası her saat başı olmak üzere ücretsiz Belediye Halk Otobüsü seferleri düzenleniyor

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu8 Haziran 2023 Perşembe günü Kırşehir Belediyesi tarafından Anadolu’da örnek bir proje olan ve ödül alan Kır-Köy Kampüs alanı ile hemen yanı başında bulunan Mesire ve Piknik alanı Belediye Meclis Üyelerine tanıttı

Belediye Başkanımız Selahattin EkicioğluKır-Köy Kampüs alanı ile hemen yanı başında bulunan Mesire ve Piknik Alanı Kırşehir halkının hizmetine sunmaktan duydukları memnuniyetini dile getirerek, “Oyun, gezinti, dinlenme ve piknik ihtiyacına cevap verecek projemiz Kır-Köy Kampüs Alanı ile birlikte daha da anlam kazanıyor. 

Spor aktivite yerleri, otoparkları ve peyzajı ile birlikte halkımızın doğal yaşam içerisinde sosyal aktivitelerini gerçekleştireceği bir alan ilimize kazandırıldı. En az 300 kişi kapasiteli Kameriye, Açık Piknik Alanları ve Mesire Alanımızı da Kır-Köy Kampüsü yanında hizmete sunduk.

Mayıs ayında bu alanda gerçekleştirdiğimiz Uçurtma Şenliğine katılan binlerce kişi ile alanımızın fiili açılışını da gerçekleştirmiş olduk.

Kırşehir'de değer katan projelerimizi bir bir hayata geçirmeye ve hemşehrilerimiz için bu tür sosyal ve kültürel etkinlikleri düzenlemeye de devam edeceğiz.

Kırşehir’deki yeşil alan konusunda ana hedefimiz; biz 7 metrekareden aldık ve 10 metre kareye çıkaracağız.  Bu konuda da belirli bir mesafe kat ettik. Şu anda 8 metre karenin üzerine çıktık yeşil alan olarak. Diğer park projelerimiz hayata geçtikten sonra Kırşehir’de kişi başına 10 metre kareyi yakalayacağız.  

  Bildiğiniz üzere Güzler Evcil Hayvanlar Parkı ve Piknik Alanında, Gölhisar’da bir yoğunluk oluyordu. Gölhisar Mahallesi’ndeki vatandaştan gelen talepleri de değerlendirdik, onlar orada mangal ve piknik alanı istemiyordu, biz bu konuda beklentisi olan hemşehrilerimizi de düşünerek bu beklentiyi yeni piknik alanımıza taşıdık. Kırşehir’e hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.”

Başkanımız Ekicioğlu, ziyaret sırasında öğretmenleri eşliğinde Kır-Köy'de piknik yapan çocuklarla bir araya gelerek onların beklenti ve taleplerini dinledi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA