Tarih: 13.05.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, KIRŞEHİR'E GELEN İSTANBUL METRO A.Ş. İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Başkanımız Ekicioğlu: Kırşehir'in ulaşım sorununu çözecek ve kente yeni bir kimlik kazandıracak yeni ulaşım projesini en kısa sürede hayata geçireceğiz.

 

      Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'in ulaşım sorununa çözüm üretmek için, 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü Kırşehir'e gelen İstanbul Metro A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gültekin ve ekibi ile Yeni Nesil Ulaşım Sisteminin düşünüldüğü güzergâhı inceledi. Saha incelemesinin ardından Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde de bir toplantı gerçekleştirildi.

 

            Başkanımız Ekicioğlu, teknik ekibimizle birlikte geçtiğimiz ay İstanbul'da test sürüşüne başlanan elektrikli ART sistemi araçların deneme sürüşlerine teknik ekibimizle birlikte katılarak aracın çalışma koşullarını, güvenliğini, verimliliğini ve birçok çalışmayı yerinde incelemişti.

 

            Yeni Nesil Ulaşım Sistemiyle ilgili 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü Kırşehir'e gelen Çinli yetkililer ve distribütörü ile hem güzergâha hem de Kırşehir koşullarına en uygun model için bir çalışma gerçekleştirildi.

 

Misafir ekip, büyük ozanımız Neşet Ertaş'ın kabrini de ziyaret etti.

 

            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu; “Kırşehir'in ulaşım sorununu çözecek ve kente yeni bir kimlik kazandıracak yeni ulaşım projesini en kısa sürede hayata geçireceğiz.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA