Tarih: 22.09.2021
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU MUSTAFA ÖZARSLAN KONSERİNE KATILDI

BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU CACABEY MEYDANINI DOLDURAN HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Mustafa Özarslan, Ahmet Sayılı ve Ali Yıldız CHP Kırşehir Gençlik Kolları'nın organize ettiği konserde Cacabey Meydanı'nda sahne alarak tarihi bir gece yaşattılar.

 

21 Eylül 2021 Salı günü akşam saat 17:00’da Cacabey Meydanı’nda CHP Kırşehir Gençlik Kolları tarafından organize edilen Konsere CHP İl Başkanı Baran Genç, CHP Kırşehir milletvekili Metin İlhan ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz’la birlikte katılan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

 

“Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları tarafından organize edilen ve birbirinden değerli sanatçılarımızın sahne aldıkları konserimizde Cacabey Meydanı’nı dolduran tüm hemşehrilerimize sevgilerimi sunuyorum.

 

Tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizde gelecek güzel günlere olan özlem ve umudumuzla yapılan böylesine anlamlı ve güzel işlerde emeği geçen başta gençlerimiz olmak üzere herkesi canı gönülden kutluyorum.

 

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabe’de söylediği ve gençlerimizden beklentisini dile getirdiği “Bütün ümidim gençliktedir! sözü bugün ülkemizin içerisinde bulunduğu durum karşısında daha da büyük bir anlam kazanmaktadır.

 

Atatürk’ün ümitle baktığı siz gençlerimizden ülkemizin geleceği adına hepimizin beklentileri vardır, çünkü Cumhuriyetimizi fikirlerinizle, çalışmalarınızla, bilimsel ve çağdaş yaklaşımlarınızla ve demokrasiye olan inancınızla ileriye taşıyacak olan sizlersiniz.

 

 UNESCO’nun Müzik alanında Yaratıcı Şehirler Ağı’na giren ilk şehir olmamızın ardından bu akşamki Konser de Kırşehir’imize kuşkusuz artı puan olarak yazılacaktır.

 

Bu vesileyle, bu akşamki programda emeği geçen herkesi ve sanatçılarımızı tekrar canı gönülden kutluyor ve sevgilerimi sunuyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA