Tarih: 18.04.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR

            31 Mart mahalli idareler seçiminde yeniden Kırşehir Belediye Başkanı seçilen ve Ramazan bayramı öncesi mazbatasını alarak görevine kaldığı yerden devam eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor.

 

            17 Nisan 2024 Çarşamba günü sırasıyla PETLAS Genel Müdürü Hakan Yalnız, yönetim kurulu üyeleri ve proje müdürleri ile birlikte Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

            Petrol İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mehmet Doğan ve Yardımcısı Mesut Güdük iş yeri baş temsilcisi Mehmet Aydın ve temsilcilerle Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarı dilediler.

 

            Hacıbektaş Belediye Başkanı seçilen Ali Kaim de Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

            Daha sonra, Kırşehir Şairler ve Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Öcal ve üyeleri, Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası Başkanı Özdemir Beyhan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası Kırşehir Şubesi Başkanı Öner Bayık ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini sundular.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA