Tarih: 19.07.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU’NA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU’NA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

 

            Tokat milletvekili Kadim Durmaz, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Kırşehir milletvekilimiz Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç birlikte 18 Temmuz 2024 Perşembe günü Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

            Ziyarette karşılıklı olarak yapılan çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda hemşehrilerimizle ortak akıl yürüterek proje ve çalışmalara imza attıklarını dile getirerek, bu noktada istişarelere de önem verdiklerini dile getirdi.

            Başkanımız Ekicioğlu, “Tokat milletvekilimiz Sayın Kadim Durmaz, Merzifon Belediye Başkanımız Sayın Alp Kargı ve Zile Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sargın, Kırşehir milletvekilimiz Sayın Metin İlhan ve CHP İl Başkanımız Sayın Baran Genç birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA