Tarih: 29.03.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, NASUHDEDE MAHALLESİ HALKINA ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 21.00’da Nasuhdede Mahallesi’nde; Mahallesi’nde hemşehrilerimizle buluştu.

 

Nasuhdede Mahallesi’nde hemşehrilerimizle buluşan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, göreve geldikten sonra 5 yıl içerisinde şehrimizin 14 mahallesinde yaptıkları çalışmaları anlattı.

 

CHP İl Başkanı Baran Genç ve milletvekilimiz Metin İlhan ile birlikte Nasuhdede Mahallesi halkına yapmış oldukları çalışmaları bir bir anlatan Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak tüm mahallelere eşit oranda hizmet verdiklerini ve bundan sonra da hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.  

 

14 Mahalleye 14 Kreş projesi kapsamında Nasuhdede Mahallesi’ne düşündükleri Kreş çalışmasının da başladığını belirten Başkanımız Ekicioğlu, eğitim konusunda da Kırşehir Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla örnek bir Belediyecilik anlayışını sergilediklerini ifade etti. BEGEM’de ücretsiz olarak kurs alan ve üniversitelere yerleştirilen gençlerimizle de gurur duyduklarını belirten başkanımız Ekicioğlu, yeni dönemde Nasuhdede bölgesinde yapılacak olan Doğa Park Projesiyle ilgili de ayrıntılı açıklamada bulundu.

 

Kırşehir Belediyesi olarak, yapılacak olan çalışmaları Kırşehir’de ortak akıl yürüterek belirlediklerini ifade eden Başkanımız Ekicioğlu, her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla birçok projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizdi. Belediyenin yol, su, kaldırım, park, temizlik vs. asli görevleriyle birlikte, ilimizin sosyal dokusunun da gelişmesi noktasında birçok etkinliğe imza attığını söyleyen Belediye Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir’deki sosyal demokrat Belediyecilik anlayışının tüm Türkiye’ye örnek olduğunu ve bundan sonra da örnek olmaya devem edeceğini belirtti.



NASUHDEDE MAHALLESİ BULUŞMASI VİDEO LİNK:

https://www.youtube.com/watch?v=AdYEQzTUzzc



Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA