Tarih: 10.01.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, OSB GİRİŞİNDE İNŞAATI SÜREN HAL BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Özellikle toptan gıda ihtiyacını, meyve ve sebze ihtiyacını karşılayacak olan hal Binamız Kırşehir’in ve bölgemizin, ilçelerimizi de içine alan, önemli bir merkezi olacak.

 

Organize Sanayi Bölgesi girişinde inşaatı süren Yeni Hal Binasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:


       “Kırşehir’in bir Hal Binası yoktu. Bakanlık standartlarına uygun bir Hal Binası yoktu; biz de Kırşehir Belediyesi olarak Bakanlık standartlarına uygun bir proje geliştirdik ve Hal Binasını yapıyoruz. Özellikle toptan gıda ihtiyacını, meyve ve sebze ihtiyacını karşılayacak olan hal Binamız Kırşehir’in ve bölgemizin, ilçelerimizi de içine alan önemli bir merkez olacak burası.


         Yazın faaliyete geçecek olan Hal Binamızın temellerini atıyoruz. Prefabrik sisteminde ilk önce soket sistemini hazırladıktan sonra fazla sürmeyecek ve en kısa zamanda, yazın Hal Binasını devreye sokacağız.

            Yanında hemen Sosyal Tesisleri olan, kantarı olan, güvenliği olan, yaklaşık 30 tane iş yeri olan Hal Binamızı Toptancı Hal Esnafımızın hizmetine sunacağız. Hal Binamızın hemen yanında 10.000 m2’lik bir alana Kamyon Garajı yapıyoruz; çünkü belirli standartlara sahip bir Kamyon Garajımız yoktu. İçinde Sosyal Tesisi, güvenliği olan bir Kamyon Garajını da hemen yanına inşa ediyoruz. Kamyon Garajı ve Hal Binasını da yaklaşık 6 ay içerisinde devreye girecek. Kırşehir’in önemli ihtiyaçlarından olan Hal Binası yoktu ve Pazar yerini hal binası kullanıyorlardı hafta içi sürekli. Giriş çıkışları kontrol dışındaydı, kimin Hal’e mal getirdiği kimin Hal’den mal çıkardığı kayıt altına alınmıyordu; bunun için de biz bunu kayıt altına alacak şekilde, Bakanlığın standartlarına uygun bir hal binasını 6 ay içinde faaliyete geçireceğiz.” 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA