Tarih: 07.11.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: ŞEHRİMİZİN FARKLI NOKTALARINDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kırşehir Belediyesi ilimizin farklı noktalarındaki çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

Âşıkpaşa Mahallesi Şehit Mustafa Şen Caddesi’ndeki (Banka Evleri önü) sıcak asfalt çalışmasının çok hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Belediye başkanımız Ekicioğlu, “Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi Kırşehir’in her noktasında çalışmalarımızı halkımızdan aldığımız güven ve destekle sürdürmeye devam ediyoruz.

Daha önceki dönemlerde hizmet almamış olan yapılaşmanın az olduğu yerlerde de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızı devam ettireceğiz.

Bu kapsamda Bahçelievler Mahallesi’ndeki Kılıçlı Köprüsü ile Sanayi Sitesi Arası asfalt hazırlık çalışmamız ise tüm hızıyla sürüyor. Çok kısa bir sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız.

Kırşehir halkı her şeyin en güzelini hak ediyor ve biz de hemşehrilerimizden aldığımız destekle; onların görüş ve önerilerini dikkate alarak, hizmetlerden en hızlı ve en kaliteli bir şekilde faydalanmalarını sağlıyoruz.” dedi.