Tarih: 24.11.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU “SENİN ŞEHRİN KIRŞEHİR” TEMALI KOLAJ SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun açılışını gerçekleştirdiği Kolaj Sergisi 1 Aralık 2022 tarihine kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek

 

24 Kasım 2022 Perşembe günü saat 11:30’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Fuaye Alanında açılışı gerçekleştirilen “Senin Şehrin Kırşehir” Temalı Kolaj Sergisinin açılışını Milletvekilimiz Metin İlhan ile birlikte gerçekleştiren Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, gençlerin grafik tasarımlarıyla Kırşehir’i konu alan çalışmalarının ilgiye değer olduğunu söyledi. Başkanımız Ekicioğlu; “Kolaj Sanatçısı Aysu Bekar ve Video Sanatçısı Mehmet Kocamış’ın yöneticiliğinde 25 katılımcıyla gerçekleştirilen ve 15 Ekim 2022 tarihinde yine Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde alt yapı ve atölye çalışmaları gerçekleştirilen “Senin Şehrin Kırşehir” temalı Kolaj Atölyesinde ortaya çıkan 40 çalışmanın yapımını gerçekleştiren katılımcıları emeklerinden dolayı kutluyorum.

 

Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Kolaj Sergisi 1 Aralık 2022 tarihine kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.

Kolaj Sergisinde ortaya çıkan ürünlerde ilimizin farklı tarihi, kültürel mekânları ile sanatçı figürlerinin yer alması ise ilimizin tanıtımı açısından da güzel bir örnek teşkil ediyor. Gençlerimizin bu tür çalışmalarla gündeme gelerek icat çıkarmaları ise hepimiz için ayrı bir gurur kaynağı. Bu vesileyle Kolaj Atölyesi’ne katılan tüm gençlerimiz kutluyor; Kolaj Sergisinin hazırlanmasında ve sergilenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA