Tarih: 21.08.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, TÜRKÜ ŞÖLENİNE KATILDI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, milletvekilimiz Metin İlhan ile birlikte, 20 Ağustos 2024 Salı günü saat 19.00’da Kent Park Çekiç Ali Müzik Durağı'nda gerçekleştirilen "Şair İbrahim Aydoğan'ın Dilinden ve Ozanların Telinden" temalı Türkü Şöleni’ne katıldı.

 

Programın açılış konuşmasının yapan şair İbrahim Aydoğan'ın ardından bir konuşma gerçekleştiren Başkanımız Ekicioğlu, “UNESCO Müzik Şehri Kırşehir'de; Müziğin Başkenti Kırşehir’de gerçekleştirdiğimiz İkinci Türkü Şölenine hoşgeldiniz.

 

             Hepinizin bildiği üzere Müzik Dalında UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na alınan ilk şehir olma özelliği taşıyan Kırşehir'de, Kırşehir Belediyesi olarak kültür sanat etkinliklerine hiç ara vermeden devam ediyor; UNESCO’ya verdiğimiz taahhütleri de yerine getiriyoruz.

 

Bu akşam da burada Çekiç Ali Müzik Durağı'nda, Şair İbrahim Aydoğan'ın dilinden ve

ozanların telinden esinlenerek hazırlanan "2’nci Türkü Şöleni"nde bir aradayız.

 

            Türkü Şöleni'nde bizlerle birlikte olan tüm sanatçılarımıza sizler adına teşekkür ediyor; programın hazırlanmasında ve sunumunda tüm emeği geçenleri kutluyorum.” dedi.

 

            Milletvekilimiz Metin İlhan da konuşmasında Kırşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleriyle Anadolu’da fark yarattığına dikkat çekerek, Müzik Dalında UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na alınan ilk şehir olma özelliği bulunan Kırşehir’de bu tür etkinlikleri devam ettirdikleri için Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na teşekkür etti.

 

            Konuşmaların ardından, günün anısına katılımcı sanatçılara plaketleri takdim edildi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA