Tarih: 24.04.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARINA KATILDI
 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 23 Nisan 2024 Salı günü saat 10:00’da İnönü İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Esila Keskin, Eren Saylan, Kürşat Kuruk ve Asena Kuruk, okul müdürü Abdullah Ardıç ve öğretmenleri Ahmet Çalışkan eşliğinde Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na makam ziyaretinde bulundular.
 
           Kadın Belediye Başkanı sıfatıyla Kırşehir Belediye Başkanlığı makamına oturan Esila Keskin ilimizde yapılmasını istediği çalışmalarla ilgili isteklerini iletti. Elisa Keskin, okul bahçelerinin ağaçlandırılması, kameriye yapılması, Anasınıfları için park alanı isterken sokak hayvanlarının korunmasıyla birlikte Kırşehir’in yeşil alan oranının daha da arttırılması isteklerini iletti.
 
         Başkanımız Selahattin Ekicioğlu da yeşil alan konusunda Türkiye ortalamasının üstünde bir orana sahip olduklarını ve bu oranı daha da yükseltmek için çalışmalarını sürdürdükleri bilgisini iletti. Şehrin güvenliği noktasında zabıta ve özel güvenlik birimlerinin koordineli çalışmasıyla ilimizin en güvenli şehirler arasında bulunduğunu da belirten Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak tüm okulları da ziyaret ettiklerini ve destek olduklarını söyledi.
 
              Başkanımız Ekicioğlu, Makam programı sonrası Kent Park'taki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına katıldı.
 
          Makamların sembolik olarak öğrenciler tarafından temsil edilmesinin ardından Kırşehir Belediyesi önünden Kent Park'a kadar kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe Kırşehir Belediyesi Bando takımı da katılarak görsel bir şölen oluşturdu.
 
              Kent Park’ta gerçekleşen etkinlik öncesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Yapılan konuşmaların ardından çeşitli gösterilerin sunulması, şiirler okunması ve  Çocuk Korosu müzik dinletisi ile devam eden kutlama programı, geleneksel çocuk oyunları oynanması ve stantların gezilmesi ile sona erdi.
 
              Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir İl Başkanlığı tarafından saat 12.30’da Cacabey Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumu programına katıldı.
 
          Başkanımız Ekicioğlu, 23 Nisan Ulusa Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde saat 15.00’da ise Kır-Köy Kampüsü’ne geçerek Uçurtma Şenliğine katıldı.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA