Tarih: 06.10.2021
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, VEDA YEMEĞİNE KATILDI!

BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU: KIRŞEHİR BELEDİYESİ GİBİ HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMET VEREN BİR KURUMDA ÇALIŞMAK VE EMEK SARF ETMEK HİZMETLERİN EN BÜYÜĞÜDÜR!

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi’nde 1989 yılından bu yana görev yapan ve emekliye ayrılan hemşehrimiz Ömer Filizgök’ün veda yemeğine katıldı.


             Kırşehir Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü’nde uzun yıllar Gelir Şefi olarak; toplamda 33 yıl ise çeşitli kademelerinde görev yapan ve Kırşehirspor’la birlikte 2. ve 3. Lig’te 12 yıl yeşil-beyazlı formayı giyen ve kaptanlık yapan Ömer Filizgök, bir süre de teknik direktörlük görevi yapmıştı.


             Kırşehir Belediyesi’nde Gelir Şefi olarak hizmet veren Ömer Filizgök 16 Eylül 2021 tarihi itibariyle kendi isteğiyle emekliye ayrılmıştı.


Evli ve iki çocuk babası olan Ömer Filizgök için Gelir Şefliği’nde çalışan mesai arkadaşları tarafından Ağalar Konağı’nda bir veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu da katıldı.


          Başkanımız Ekicioğlu, veda yemeğinde yaptığı konuşmada “Kırşehir Belediyesi gibi hemşehrilerimize hizmet veren bir kurumda çalışmak ve emek sarf etmek hizmetlerin en büyüğü olarak adlandırılabilir. Sevgili Ömer Filizgök de Belediyemizde Gelir Şefi olarak hizmet süresini tamamladı ve yerini yeni nesillere bırakmış oldu. Kendisine bugüne kadar vermiş olduğu hizmetler için tüm Belediye personelimiz ve Kırşehirli hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşamında da sağlık ve huzur diliyorum.” dedi.

Başkanımız Ekicioğlu, veda yemeği ardından verdiği hizmetlerden dolayı Ömer Filizgök’e plaket takdim etti.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA