Tarih: 28.03.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, YENİCE VE MEDRESE MAHALLESİ HALKIYLA BULUŞTU

YENİCE VE MEDRESE MAHALLELERİ TOPLANTILARINA MUHTEŞEM KATILIM

 

27 Mart 2024 Çarşamba günü Yenice Mahallesi ve Medrese Mahallesinde hemşehrilerimizle buluşan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, göreve geldikten sonra şehrimizin 14 mahallesinde yaptıkları çalışmaları anlattı.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, saat 20.30’da Yenice Mahallesi’nde; 21:00’da da Medrese Mahallesi’nde hemşehrilerimizle buluştu.

 

CHP İl Başkanı Baran Genç ve milletvekilimiz Metin İlhan ile birlikte mahalle halkına yapmış oldukları çalışmaları anlatan Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak tüm mahallelere eşit oranda hizmet verdiklerini ve bundan sonra da hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti. 

Kırşehir Belediyesi olarak, Kırşehir’de ortak akıl yürüterek yapılacak olan çalışmaları belirlediklerini ifade eden Başkanımız Ekicioğlu, her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla birçok projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizdi. Belediyenin yol, su, kaldırım, park, temizlik vs. asli görevleriyle birlikte, ilimizin sosyal dokusunun da gelişmesi noktasında birçok etkinliğe imza attığını söyleyen Belediye Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir’deki sosyal demokrat Belediyecilik anlayışının tüm Türkiye’ye örnek olduğunu ve bundan sonra da örnek olmaya devem edeceğini belirtti. 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA