Tarih: 22.04.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞTAYINA KATILDI

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: SÖZ VERDİK HALKIMIZIN BİZE OLAN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ

 

       20-21 Nisan tarihlerinde Ankara’da CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel öncülüğünde belediye başkanları ve partililerle Yerel Yönetimler Çalıştayı'nı gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu; “Çalıştay öncesinde Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve seçimlerde başarıya imza atan tüm belediye başkanlarımızla birlikte Anıtkabir ziyaretimizi gerçekleştirerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktık.” dedi.

 

            Ankara’da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Çalıştayı’nda, seçimlerde birinci parti olarak çıktıktan sonra belediye başkanlarıyla istişarelerde de bulunduklarını ifade eden Başkanımız Ekicioğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yaptığı konuşmada “İsraftan, lüksten, şatafattan uzak durun. Dönem ayağa garanti pas dönemi. Tribünlere şov yapma dönemi değil. Sorunları dağ gibi olan vatandaş bizlerden en öncelikli sıkıntılarının çözülmesini bekliyor. Vatandaşa, ‘Bu başkanlar bu işi biliyor. Oy verdim pişman değilim. Allah onlardan razı olsun’ dedirtmemiz lazım. Millet bunu dediği zaman başarı kendiliğinden gelecektir” dediğini belirtti.

       Çalıştay boyunca CHP’nin yeni seçilen 409 belediye başkanları olarak önümüzdeki beş yıl boyunca yerelde neler yapabileceklerine ilişkin değerlendirmede bulunduğunu belirten Başkanımız Ekicioğlu, Başkanlar olarak belde, ilçe, il ve büyükşehirlere ayrılarak ortak yapabilecekleri çalışmaların konuşulduğunu ifade etti.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA