Tarih: 30.09.2021
BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU BİLİM ŞENLİĞİ AÇILIŞINA KATILDI

Başkanımız Ekicioğlu: Gençler, yaşlılar size ‘icat çıkarmayın’ diyecektir. Onlara aldırmayın, benim size tavsiyem bol bol icat çıkarın!

 

30 Eylül 2021 Perşembe günü saat 09:30’da Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki “Ahiler Diyarı Bilimle Şenleniyor” programı açılış programına Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile birlikte katılan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu gençlere hitaben yaptığı konuşmasında; “Yaşlılar size ‘icat çıkarmayın’ diyecektir. Onlara aldırmayın, benim size tavsiyem bol bol icat çıkarın olacaktır." dedi. Başkanımız Ekicioğlu, konuşmasında şunları ifade etti:

 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğünün ev sahipliğinde; Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen Bilim Şenliğine katılan herkesi saygıyla selamlıyorum.

 

TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Destekleme Programları kapsamında desteklenmeye değer görülen “Ahiler Diyarı Bilimle Şenleniyor” isimli bilim şenliği kuşkusuz hepimize önemli kazanımlar sunacaktır.

 

Tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizin özellikle Bilimsel alanda da adından söz ettirecek olması hepimizin en büyük temennisidir. Bu konuda özellikle bilimsel üretim merkezleri olan üniversitelerin ve üniversite öğrencilerimizin katkıları şüphesiz en büyük gurur kaynağımızdır.

 

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabe’de söylediği ve gençlerimizden beklentisini dile getirdiği “Bütün ümidim gençliktedir! sözü siz gençlerimizden ülkemizin geleceği adına hepimizin beklentilerini dile getirmektedir.

 

Bu kapsamda “Ahiler Diyarı Bilimle Şenleniyor” isimli bilim şenliğin hazırlanması ve sunumunda emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyor ve sevgilerimi sunuyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA