Tarih: 29.08.2021
BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Ekicioğlu "30 Ağustos'u yalnız 'askeri bir zafer' olarak tanımlamak mümkün değildir. 30 Ağustos aynı zamanda Atatürk'ün gençlik yıllarından itibaren kurduğu 'milletin egemenliği' düşü için atılmış en önemli adımlardandır." dedi

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde 26 Ağustos 1922'de başlayan Büyük Taarruz'un, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da eşsiz bir zaferle taçlandırıldığını belirtti. Başkanımız Ekicioğlu, sözlerine şu şekilde devam etti:

"30 Ağustos'u yalnız 'askeri bir zafer' olarak tanımlamak mümkün değildir. 30 Ağustos aynı zamanda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlik yıllarından itibaren kurduğu 'milletin egemenliği' düşü için atılmış en önemli adımlardan biridir. 

Hiç kimse aradan geçen 99 yıla aldanmasın, Dumlupınar'da yakılan ışık hâlâ yolumuzu, geleceğimizi aydınlatmaktadır. Bizler, dün olduğu gibi bugün de hem özgürlük ve bağımsızlığımıza hem de millet egemenliğine aynı inanç ile gönülden bağlıyız. ,

Atatürk ve arkadaşlarının emaneti olan güzel Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırarak, 'millet egemenliği' düşünü eksiksiz şekilde hayata geçireceğiz. Milletimizin hak ettiği şekilde demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin yaşatılması için var gücümüzle çalışacağızCumhuriyetimizin kazanımlarıyla yalnız ülkemiz değil içinde bulunduğumuz coğrafya da 'barışın güneşi' ile aydınlanacaktır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzeretüm şehitlerimize rahmet diliyor, demokrasi ve özgürlük kahramanlarına şükranlarını sunarak tüm hemşehrileriminZafer Bayramı’nı kutluyorum.  

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA