Tarih: 17.03.2020
BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NDAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

           Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Çanakkale Zaferinin 105. Yılı dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.  
           Başkan Ekicioğlu mesajında şunları belirtti. “Milletimizin tarihine altın harflerle yazılmış Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümünde; vatanı uğruna savaşmaktan bir an olsun çekinmeyen, bizlere eşsiz ve onurlu bir miras olarak Türkiye Cumhuriyeti’ni bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

Çanakkale’de gösterilen azim ve irade, ulus olma bilincini doruğa çıkarmanın yanında, ulusumuzun kendine güvenini sağlamlaştırıp ve bağımsızlığa olan inancı perçinleştirip, Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasını sağlayarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasını sağlamıştır.

             Tarihimize altın harflerle yazılan bu büyük destan, eşsiz bir zaferin yanında, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük komutanlığını ve liderliğini ortaya çıkarmıştır. 

               Çanakkale Zaferi, Cumhuriyetimizin kurulmasının ilk adımıdır. Mustafa Kemal Atatürk der ki; ‘Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur.’ 105 yıl önce sahip olduğumuz bu yüksek ruh, bugün hala devam ediyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyete bu yüksek ruh ile sahip çıkmaya devam ediyoruz. Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıldönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA