Tarih: 16.07.2021
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı çerçevesinde Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği ziyaretine Kırşehir milletvekilimiz Dr. Metin İlhan’la birlikte katıldı.

         Şehitlikte Kuran-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Mehmet Yaman’ın yaptığı dua ile başlayan programda Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Kırşehir milletvekilimiz Dr. Metin İlhan’la birlikte şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktılar.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri akşam saat 20.00’de Askerlik Şubesi önünden başlayacak “Milli Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü”ne katılan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu saat 20:30’da Cacabey Meydanı’nda düzenlenen programda bir konuşma gerçekleştirdi. Başkanımız Ekicioğlu, konuşmasında şunları ifade etti:

 

“Hain terör örgütünün devleti içine yıllar öncesinden sızarak bu darbe girişimin altyapısını hazırladığını biliyoruz. Ergenekon ev Balyoz davaları gibi düzmece davalarla da bu hain emellerinin hazırlıklarını yapmışlardı.

Cumhuriyet ve demokrasi düşmanı Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 tarihinde düzenlediği hain darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçti.

15 Temmuz 2016 gecesi demokrasiye sahip çıkan halkımız, halkın egemenliğine ve ülkemizin demokratik birikimine sahip çıkmak azminde olduğunu bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

 Demokrasiye ve halk egemenliğine olan inancımla; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyor, darbeye karşı direnişte canını veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA