Tarih: 16.09.2022
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU, AHİLİK HAFTASI VE ESNAF BAYRAMI ÇERÇEVESİNDE CACABEY MEYDANI’NDA AÇILAN İLÇE VE MİSAFİR İL STANTLARINI ZİYARET ETTİ

Başkanımız Ekicioğlu, 15 Eylül 2022 Perşembe günü milletvekilimiz Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç ve İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen ile birlikte ilçe stantları ve misafir illeriminiz stantlarını ziyaret ederek Ahilik Haftasını kutladı, görüş alış verişinde bulundu.

 

Başkanımız Ekicioğlu “Ahilik Felsefesinin, birlikte olma ve dayanışma anlayışının ilimizden tüm ülkeye ve dünyaya yayılmasının avantajını hep birlikte en iyi şekilde kullanmalıyız.

 

Ahi Evran-ı Veli'nin kurduğu teşkilat Anadolu'dan Balkanlara, Asya'dan Afrika'ya, Dünyanın birçok yerinde örgütlenen bugünkü çağdaş anlamıyla sendikaların da temel ve evrensel prensiplerini oluşturmaktadır.

 

Ahilik Felsefesinin Anadolu’nun ortasında birçok medeniyete beşiklik yapmış olan Kırşehir’imizin tarihsel ve kültürel olarak ne kadar önemli bir yer olduğunun altını bir kez daha kalın çizgilerle çizmemiz gerekir.

 

Bu noktada Ahiliği ve Ahilik Felsefesini ve dolayısıyla da Kırşehir’imizi hem yurt içinde hem de yurt dışında tanıtma noktasında büyük fırsat yakalamış durumdayız.

Ahilik haftası kapsamında gerek ilimizden gerekse de Eskişehir, Erzincan, Bursa, Sivas, Aydın, Gaziantep, Bursa, Kayseri, Nevşehir gibi illerden gelerek Ahilik haftası kapsamında dayanışma sergileyen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA