Tarih: 01.07.2024
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU, KAEÜ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2023-2024 yılı 3850 öğrencisini mezun etti. 29 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 17.00’de Kampüs stadyumunda gerçekleşen törene Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ile birlikte Milletvekilimiz Metin İlhan, Vali Yardımcısı Alper Balcı, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Rektör yardımcıları ve binlerce veli katılım sağladı. Mezuniyet töreninde bir konuşma gerçekleştiren Başkanımız Selahattin Ekicioğlu şunları ifade etti:

 

“Çok sevgili Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri, öğretim üyelerimiz; değerli velilerimiz…

 

Hepinizin bildiği gibi, eğitimde marka kent olan Kırşehir’imiz gerek coğrafi yapısından, gerek ucuz ulaşım ve barınma olanakları açısından, gerekse de sosyokültürel açıdan öğrenci dostu bir şehir olarak sizlere öğrenim hayatınız boyunca kucak açtı. Sizlerden sonra Üniversitemizi tercih ederek Kırşehir’e gelecek olan gençlerimize de kucak açmaya devam edecek.

 

 Biz, Kırşehir Belediyesi olarak gençlerimizin Üniversite hayatı boyunca kültür, sanat, spor ve benzeri alanlarında her zaman yanında olduk ve bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz.

 

          Tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizde eğitim öğretim hayatınız boyunca Kırşehir Belediyesi olarak her zaman sizlerle iletişim halinde olarak, sizlerin görüş ve önerilerinizden faydalandık. Bizler, geleceğimizi şekillendirecek olan siz gençlerimizden aldığımız güç ve enerji sayesinde ilimizi ve ülkemizi daha yaşanılır ve daha özgür bir hale kavuşturmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

 

           Ekonomi ve Ahlak Felsefesinin uç verdiği Ahi Evran-ı Veli ile; bundan yüzyıllar öncesinden gökbilimleri araştırmalarıyla öne çıkan Cacabey ile; Türkçemize verdiği önemi yine yüzyıllar öncesinden dillendiren Âşık Paşa ile ve Bozlak denince ülkede ve dünyada adından söz ettiren Büyük Ozanlarımız Muharrem Ertaş ve Neşet Ertaş ile Anadolu’nun ortasında evrensel değerlere sahip olan Kırşehir’imize verdiğiniz katkıdan dolayı hepinize teşekkür ediyor; bundan sonraki hayatınızda üstün başarılar diliyorum.

 

    Sevgiyle ve sağlıcakla kalın; eski köye yeni adet getirin; icat çıkarın.” 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA