Tarih: 17.02.2021
BELEDİYE EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kırşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler ilimizde dün geceden beri etkili olan kar yağışı sonrası yol  temizleme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

İlimizde devam eden yoğun kar yağışı ile birlikte Kırşehir Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri karla mücadele çalışmalarını 14 ayrı mahallede sürdürüyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kar yağışı sonrası kentte yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyleyerek, "Meteorolojiden edindiğimiz bilgiler doğrultusunda ilimizde yoğun bir kar yağışı bekliyorduk.  Biz de hazırlıklarımızı tamamlayıp kar yağışı ile ilgili bütün önlemlerimizi önceden önlemlerimizi almıştık. Karın yağması ile birlikte ekiplerimiz karla mücadele çalışmalarına başladı. Gerekli bölgelerde tuzlama ve yol açma çalışmalarını yaptık. Öncelikle ana arterlerde, rampalarda, vatandaşlarımızın daha rahat ulaşım sağlamaları için mahallelerimizdeki ara yollarda, kaldırımlarda ve toplu taşıma araçlarının girmesinde sıkıntı yaşanacak bölgelerde kar temizleme ve yol tuzlama çalışmalarına devam ediyoruz. İlimizde etkisini sürdüren kar yağışına karşı mücadele çalışmalarımız aralıksız devam edecektir." dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA